A megrendelt termék fizetésének módja

 

 • Előreutalás:
  Ha Ön az előreutalási fizetési lehetőséget választotta, a vásárlás befejezésekor megkapja az átutalás teljesítéséhez szükséges adatokat. (Bankszámlaszám, bank, megrendelés azonosító) Kérjük hogy az átutalás során a Közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel a megrendelés azonosítóját! adatok birtokában Ön kezdeményezheti a termék ellenértékének átutalását bankszámlaszámunkra akár elektronikus módon, akár személyesen, az Ön bankfiókjából. A termék árának bankszámlánkra történő beérkezését követően rendszerünk visszaigazolást küld a vásárlás során megadott e-mail címre a termék díjának beérkezéséről, majd a termék 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerül. A terméket az általunk megbízott MPL szolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre.
 • Utánvétes fizetés:
  Lehetőség van a termék árának utánvéttel történő kifizetésére is a Magyar Posta alkalmazottjának a termék kiszállításakor.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát elektronikus formában, emailben küldjük meg. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz szállítás díjszabása

   • 20.000 Ft rendelési érték felett a házhoz szállítás díja: ingyenes
   • A 20.000 Ft rendelési érték alatt a házhoz szállítás díja Magyarország területén: 1.290,- Ft.

Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron a rendelés teljesítése 2-3 munkanappal meghosszabbodik.

Házhoz szállítási információk

A webáruházunkban leadott megrendeléseket az MPL szolgálat kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik a Magyar Posta munkarendje szerint. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a kézbesítőt folyamatosan fogadni tudják.

A munkanapokon 17:00 óráig leadott megrendelések másnap kerülnek kézbesítésre átadásra. Az ez utáni időpont után leadott megrendeléseket 1 nappal később tudjuk kézbesítésre átadni. A pénteki napon leadott megrendelések átadása kézbesítésre hétfői napon történik.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Webáruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Szállítással kapcsolatos információk

A küldemény elvesztését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a Magyar Posta felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.